teatrer@yahoo.es              658629686
Castellano / Valencià        www.blaicuentacuentos.es
Infantil, familiar, adultos


Youtube


Facebook


Instagram

Vaig néixer a la voreta del Mediterrani, al bell poble d’Altea, a finals d’agost d’un any del segle passat. De xicotet en quedava encisat escoltant als veïns que seien a la fresca a contar contes i històries. Després, de major, a mi en va donar per contar eixes històries. La cosa va començar allà pel 1995 i des de llavors no he parat de passejar la meua maleta de contes per nombrosos pobles i ciutats, dedicant-me professionalment a la narració oral i contant en biblioteques, col·legis, festes, festivals, fires, bars, cafès, teatres, centres comercials, presons, places…. o siga, allí on em criden o en deixen.

He participat en festivals de tota Espanya i alguns de l’estranger.
L’any 2004 vaig crear l’Encontes, el Festival de Narració Oral d’Altea del que en sóc director i que es realitza cada any.

Sempre porte una maleta plena se somnis i contes, adaptant el repertori a l’estat del públic i a les necessitats del moment. Utilitze tant contes de tradició oral com propis i d’altres autors però sempre passats pel meu garbell per a donar-los alguns girs sorprenents. M’agrada fer les sessions participatives interaccionant amb el públic, per això sovint demane la participació dels assistents que es converteixen en personatges del conte