joanvicubedo@gmail.com              607619085
Castellano / Valencià                         eltiovicent.blogspot.com
Infantil, familiar, adultos

Vaig néixer a Borriana (La Plana Baixa) i, en dur-me, en tenir 10 anys, el pare i la mare a viure a València, he continuat fent-me al que anomenen Cap i casal. De menut em va cridar molt l’atenció que hi havia homes i dones als que els déiem tio o tia, però no eren de la família, i és que els valencians tenim la tradició, si un home o una dona ens cauen bé, quan ja tenen, com es diu, certa edat, que ja són grans, els considerem com si foren de la família i els diem tio o tia. Jo ja sóc gran i com vull caure bé, sóc El Tio Vicent. A l’escola m’ensenyaren l’espanyol, a casa el valencià i, com que estic d’acord amb els filòlegs, el català, pel que, puc narrar en espanyol, però preferisc fer-ho en valencià/català i, com que m’agrada ser de la meua terra, prioritze els temes tradicionals, sense oblidar que l’actual pot esdevenir tradicional. Tinc formació com a actor, estan professional de l’escena des de les darreries dels anys 70, em dedique a la narració oral des de 1.996 i ho faré mentre “la guitarreta no es trenque”.