Jordina Biosca

  • ESPECTACLE Màquines sexuals

Si tinc intel·ligència, és que estic viu. Es pot generar artificialment l’espurna de la ment o l’ànima. Una màquina sexual masculina es limitaria al fal·lus. I una de femenina… L’ideal és aquell qui no replica. Puc desendollar aquell qui pensa artificialment com qui desendolla una torradora. I si me n’enamoro i mor, seré vidu. O vídua.

Ara ho torneu a llegir i poseu un interrogant rere cada frase.

Textos de Jeanette Winterson,  Ian McEwan , Ferdinand Von Schirach i Catherine Millet.

Durada: 60′ * Públic: Adults * Adaptació del text: Jordina Biosca * Actriu: Jordina Biosca * Fotografia: Roser Blanch * Teaser: https://youtu.be/Zf-PvtscsWI

  • ELLA Jordina Biosca

Creadora, narradora, guionista i directora des del 1998.

Ha presentat els seus espectacles en diversos festivals, cicles de narració́, poesia i teatre d’arreu del país i de l’Estat espanyol, a part d’actuacions continuades en programacions estables per tot Catalunya.

Combina els espectacles íntegrament de text amb les actuacions amb acompanyament musical tant amb músics de formació́ clàssica com contemporània.

Ha creat projectes a la carta d’espectacles, CD’s, produccions i presentacions d’actes per a la Fira Mediterrània de Manresa, Fundació La Caixa, Vallformosa, Nit de Castells, Descobrir Catalunya i Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

També ha col·laborat fent formacions per adults amb la Universitat Ramon Llull, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Vic, Universitat Rovira i Virgili, Escola Marta Mata i les Escoles d’Estiu de la Generalitat.

Els seus espectacles es caracteritzen per la intensitat interpretativa i la tria de textos de contingut contundent.

És protagonista de tots els seus espectacles i en fa l’adaptació de tots els guions.

https://jordinabiosca.com/portfolio/items/maquines-sexuals/