Sandra Rossi

  • ESPECTACLE: SÍ, PERO NO EXACTAMENTE.

Sandra dirigeix la mirada cap als seus orígens: la seua peculiar família i vida, l’escola, el seu primer amor, el seu Buenos Aires.

Entrenada en una ciutat tan intensa, s’enfrontarà al desconcert en arribar a Catalunya. L’aventura del desig mai no és fàcil i les coses no són com les imaginem.

Dos mons, dues llengües, passat i present. Saber-se ancorada a les dues voreres de la seua vida és el que dona llum a aquest espectacle on la Sandra comparteix des del cor retalls de la seua vida.

  • ELLA: SANDRA ROSSI

“Apenas nacer fui una extranjera, claro que entonces no me di cuenta” Sandra Rossi

Sandra Rossi, narradora d’històries, va néixer i va créixer a Buenos Aires, ciutat de paraules cadencioses que envolten.

Allà va estudiar dansa, expressió corporal, teatre i tango argentí. El 1990 va creuar l’oceà per veure què hi havia a l’altra riba, i va arribar a Catalunya. Un dia de sol mediterrani, al bell mig del nucli antic de Barcelona, ​​va sentir que aquest era el seu lloc al món. I es va quedar.

Va començar el seu camí professional a les arts escèniques l’any 2002, quan va descobrir el seu altre lloc al món, el de narradora d’històries. I també es va quedar.

Entrena cada dia, crea espectacles, transpira. Continua ballant, formant-se en l’art de la narració oral, estudiant cant, obrint canals perquè les històries cresquen i s’enriquisquen. Conta de contes propis, de tradició oral i d’autor. Sempre buscant històries que la commoguen i facen que nenes i nens, adolescents, dones i homes se’n vagen, després d’escoltar les seues històries, amb més preguntes que respostes i amb el cor ple d’emocions noves.